Gitaarstudio
Wil je met veel plezier jouw favoriete muziek op de gitaar leren spelen?

Dat kan ik mijn professionele en gezellige gitaarstudio in het centrum van Raamsdonksveer! Hier geef ik les aan iedereen die gitaar wil leren spelen! Voor kinderen en volwassenen. Voor beginnelingen én gevorderden.

★  Wil je voor het eerst gitaar gaan spelen?
★  Ben je het gitaarspelen verleerd en denk je eraan om het opnieuw op te pakken?
★  Of speel je al langer gitaar en ben je op zoek naar verdieping?

Met de liedjes die jíj graag wil leren spelen, gaan we meteen van start! Op jouw tempo gaan we werken aan jouw muzikale gitaarontwikkeling en leer ik je de benodigde skills zodat je kunt spelen op de gitaar wat je wil! Ook gaan we werken aan een voor jouw comfortabele speelhouding. Jij ontdekt hierbij de gitaar én je eigen muzikale talent!

Op basis van jouw wensen worden de lessen gegeven. Het is mogelijk om 1-op-1 les te volgen, in duo’s of in een groep met gelijkgestemden. Ik geef les in alle muziekstijlen* en op zowel de akoestische (incl. 12-snarig en resonator) als de elektrische gitaar.

Zin om voor het eerst gitaar te leren spelen? Een muzikale uitdaging? Of om het stof van je gitaar af te blazen? ;-)
Je bent van harte welkom in mijn gitaarstudio voor een gratis proefles! Meer informatie? Je kunt mij bellen, mailen of appen!

* Blues, Bluegrass, Country, Pop, (Hard)Rock, Jazz, Dobro, Slide Guitar, Open gitaarstemmingen, Solo-improvisatie, Tokkelen/Fingerstyle e.d.

Wie is Merel?

Mijn naam is Merel van de Keer en ik ben een gitarist, singer-songwriter en muziekdocent uit Raamsdonksveer Noord-Brabant en heb daar mijn eigen gitaarstudio.

In 2015 ben ik afgestudeerd aan het conservatorium in Tilburg. In 2018 ben ik mijn muzikale droom achterna gegaan en ben ik begonnen met mijn eigen gitaarstudio. Ik geef gitaarles aan alle leeftijden, in alle muziekstijlen en op alle niveaus.

Ook ben ik als bevlogen Vakdocent Muziek veel actief in het Primair- en Speciaal (basis)onderwijs waar ik muzieklessen geef en leerkrachten coach om zelf muziekles te kunnen geven (o.a. met gebruik van digitale muziekmethoden).

Dagelijks ben ik weer onder de indruk van al het muzikale talent van cursisten in mijn gitaarstudio en de kinderen en leerkrachten in het onderwijs. In mijn gitaarstudio en in de klas bied ik hen een podium en begeleid ik zowel gitaarcursisten als kinderen en leerkrachten in de ontwikkeling van hun talent en het vinden van een eigen geluid.

Heb je een vraag over mijn gitaarstudio of muziekeducatie? Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Stuur mij dan zeker een berichtje! ✉

        gratis proefles